Luati si ascultati: Radiolab

L-am recomandat celor din jur cu diferite ocazii, prietenii s-au mai trezit cu linkuri de la mine la cate un episod, dar e genul de podcast care trebuie luat cap-coada, cause it’s that good. Cum zic uneori „Stii episodul ala din Seinfeld?”, as putea probabil vorbi si despre episoade Radiolab. Radiolab e un podcast descoperit acum 2-3 ani in timpul unui drum infernal de lung cu autocarul. Radiolab e curios, isi baga coada in toate si pune multe intrebari. Descopera povesti fascinante si le leaga magic in jurul unor subiecte care, foarte bine, ar putea fi banale.

Maestrii din spatele microfonului sunt Jad Abumrad si Robert Krulwich, iar chimia dintre ei e perfecta. Pe Robert l-am vazut anul asta la Power of Storytelling si m-am fastacit ca o scolarita, dar tot mi-am facut curaj sa schimb cateva idei cu el. Are o voce foarte calda si sfatoasa si a fost ciudat ca dupa zeci de ore in casti, sa o aud live.

Cat despre Radiolab, ascultati cateva episoade si va lamuriti singuri. Puteti incepe cu astea:

Dark Side of the Earth

After Life

Colors

Time

Mirror, Mirror

What’s Up, Doc?

Double Blasted

Bun la drumuri lungi, la alergari sau oricand si oriunde aveti castile pe/in urechi si chef sa vedeti lumea cu alti ochi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
21 − 4 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.