vorbesc cu voi. spuneti si voi ceva :)


Cu tot cu arhiva de pe decedatul yahoo 360, blogul asta are vreo patru ani. Cu diferite infatisari, cu diferite stiluri de scris si cu cititori care unii m-au uitat, altii au ramas :). Cu pauze de luni intre texte, cu pauze de ore. Uneori mi-am propus sa scriu mai des si am reusit pentru putin timp, pentru ca nu-mi place sa scriu „pentru ca trebuie”, imi place sa scriu pentru ca am chef. Si orice ar spune orice alt om care publica in mod constant pe net, nu ai cum sa ai chef in fiecare zi. N’existe pas.

E mult patru ani. Mult mult. Si cu ocazia asta, vroiam sa va intreb, voi cine sunteti? Nu vreau CNP-ul, doar un semn de pace. 🙂 Si de ce reveniti? Si daca nu reveniti, de ce nu reveniti? Si ce va place sa cititi aici? Ce nu va place? Hai, comentati si spuneti-mi. E prima data cand va cer asta si nu stiu cati oameni am in fata cand vorbesc. Voi ma vedeti, eu nu va vad. Am fost sincera atat timp, chiar daca sinceritatea a fost de multe ori ascunsa dupa fraze intortocheate :), asa ca faceti si voi asta pentru mine odata. Odata la patru ani, ca la alegeri :).

PS Sunt asteptati si cei care scriu comentariul, il sterg si nu mai zic nimic. :p

0 Comments on “vorbesc cu voi. spuneti si voi ceva :)”

  1. buna, sabinaaa. sunt adi si te citesc. mai rar decat te invit la bere, recunosc. mai mult pe pandora si nici atunci prea atent. dar si asa neatent, tot e fain. cred ca ai umor. seriosss:)

  2. Ai votul meu, dar dai si tu ceva…ca la alegeri. Ce place: idei si ganduri originale, cateodata pline de culoare, scrise cu talent. Ce nu place: ma mai gandesc si ti le zic la o bere, ca atunci vine si inspiratia:)

  3. Imi place ca scrii relaxat.

    Noi ne stim din locul de munci de acu…deja 3/4 ani 🙂

    Arhiva 360 imi starneste si mie nostalgii, ca tot acolo am inceput si eu blogareala.

    Si…ne mai dam cate o leapsa din cand in cand 🙂 !

  4. Pentru ca esti inteligenta, pentru ca ai ochi frumosi, pentru ca esti cand copil, cand femeie puternica la suprafata, dar in sinea ta esti sceptica si neincrezatoare (iar asta mi se pare cute), pentru ca blogul tau e primul blog pe care l-am citit. Pentru ca esti Sabina.
    Eu? Eh, de parca n-ai sti cine sunt..

  5. Imi place ca scrii relaxat.

    Noi ne stim din locul de munci de acu…deja 3/4 ani 🙂

    Arhiva 360 imi starneste si mie nostalgii, ca tot acolo am inceput si eu blogareala.

    Si…ne mai dam cate o leapsa din cand in cand 🙂 !

  6. @zga bine, te las sa te mai gandesti si-o sa te intreb. am mai vorbit noi despre asta la beri 😀 si ma bucur ca revii (e bun si facebookul la ceva :p)

  7. @madalina daaa, a trecut mult timp. eu te citesc inca de cand scriai pe 360. acum imi vine in minte un post de acolo de-al tau despre elena basescu, fiica presedintelui, si despre tine, care ii multumeai tatalui tau pentru ce ti-a dat. mi-a placut f mult.

  8. Mie imi place atunci cand scrii despre lucruri traite, despre impresii reale, despre opinii si pareri in legatura cu diverse lucruri. Cred ca asta e menirea unui blog si, desi intru mai rar pe blogul tau, iti apreciez sinceritatea si felul direct de a pune problema. Keep it going!

  9. @Catalin „dar in sinea ta esti sceptica si neincrezatoare (iar asta mi se pare cute)” – am ras bine pe fraza asta a ta. 😀 vai, cate complimente, multumesc! 🙂
    imi amintesc cand te-ai apucat si tu de bloguit, a evoluat f mult in bine stilul tau de atunci, dar am observat ca te-ai cam lenevit. actoria asta…

  10. De ce iti citesc blogul… pai, pt ca uneori ceea ce scrii si modul in care scrii imi face ziua mai frumoasa, pt ca ma faci sa fiu mai optimista, pt ca in unele postari ma regasesc si eu, pt ca uneori imi aduci aminte de Suceava asa cum era ea odinioara, pt ca imi amintesti de liceu:), pt ca asa stiu ce mai faci.:) Te pupik! Succes sambata la targ!:)

  11. @George pai nu-i bai, ca si eu scriu rar :). felul direct de-a pune problema? ma bucur ca asta iese, ca uneori incerc sa camuflez problema. depinde de domeniu. anyway, te mai astept 🙂

  12. Chiar ma intrebam unde au disparut postarile tale… Stii ca era o vreme cand urmaream blog-ul tau si al Cezarei. Ma mai bagam si eu in seama pe-acolo, ca de… talentul meu la scris lasa de dorit, iar „tentativa” (daca o putem numi asa) de a face un blog a esuat lamentabil 😛

    Nu-ti raspund la intrebari… mai bine considera-l doar „un semn de pace” :))

    Cat despre „Odata la patru ani, ca la alegeri” acum e „odata la 5 ani” 😛 Dar oricum te votez presedinte (stiu eu ca asta e un sondaj ascuns sa vezi cate semnaturi strangi :)))))))))))))) )

    Te pup!

    PS Acum ca nu mai e Ioana T (sau mai bine zis Ioana M in Bucuresti) n-ai vrea sa preiei tu initiativa reuniunilor spontane? 🙂

  13. @Ioana sa-mi spui ca inspir optimism e cel mai frumos compliment 🙂

    @Vick da, ce certuri mai aveam pe vremea aia pe blog. cu Cezara, cu tine parca nu prea.
    m-ai prins, vreau sa fiu presedinte. riiight!
    pai hai sa ne intalnim. na, e bine? 🙂

  14. Ah, da Vick mi-ai amintit. Am uitat sa-i spun Sabinei ca o astept cu fetele in Suceava la o mica reuniune:)). Si pe tine Vick bineinteles. So… cand veniti dati un telefon. Pup! Sabina saluta-le pe fete (vecinele tale:)) din partea mea.

  15. Intamplator te-am gasit pe net si de atunci te urmaresc, sa zic asa:D…sabinaland…si pandora..si fb…si florisiculori…esti o moldoveanca plina de talent si nu numai..:) tine-o tot asa…:)

  16. Si ma doare ca nu mai am timp sa scriu, dar n-as mai rezista in ritmul asta. Abia daca reusesc sa dorm suficient. Tine-mi pumnii cu actoria, in schimb. >:D<

  17. @Angi S ma bucur ca ma urmaresti peste tot, asa urmaritori mai rar 🙂

    @Catalin iti tin pumnii 😀

    @Ioana da, sa ajungem noi pe-acolo si ne vedem 🙂

  18. Hello,
    Te citesc numai pe tine si pe Sutu :P. De ce revin? Pentru ca Ondina are discutii de taina cu tine, pentru ca stai aproape, pentru ca vii in expirat :), si cel mai important, pentru ca te stiu de 6 ani, iar citindu-ti blogul te cunosc mai bine. Nu mi-am pus niciodata intrebarea ce-mi place sau nu la blogul tau.

  19. @kshe 🙂 in ce companie selecta sunt in lista ta de bloguri! mersi de incurajarea sa mai scriu. m-ai mai „trezit” putin.
    ps pandeam dupa comentariul tai, sa stii 😀

  20. Buna,
    sunt un roman stabilit in Germania. Citesc blog-ul ( si alte blog-uri/site-uri ) tau pentru ca sunt interesat de: 1. ce sa mai intampla in Romania 2. viata din Romania.
    Si scrii destul de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
12 − 5 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.