impresii din lumea larga

anul asta s-a furat ca-n codru in Vama. noroc ca noi le-am luat-o inainte si ne-am golit corturile inainte de lasarea serii si-a ciorditorilor.

lesson learned: cand va pregatiti sa dati un papuc in cap unui om care se apropie de corul vostru, asigurati-va (cumva) ca nu e un prieten care la nevoie se cunoaste.

nu inteleg de ce se agita atat lumea ca ce munti de mizerie au ramas pe plaja. but of course ca au ramas. oamenii s-au distrat, cosuri de gunoi putine si vointa de a le folosi indirect proportionala cu nivelul de alcool din tartacuta. celor care se jelesc de cat de necivilizati suntem, le sugerez o promenada prin parcurile Madridului dupa o noapte de weekend. diferenta nu sta in cantitatea de gunoi lasata, caci ea nu difera. diferenta sta in organizare si oamenii care vin repejor la orele diminetii si fac totul luna-curat-ca nou-poti sa mananci de pe jos gen.

lesson learned 2: daca ai de gand sa cazi de pe o masa, peste o banca, apoi peste 3 navete de bere, asigura-te ca nu vei fi in stare sa faci nicio alegere constienta legata de modul in care iti vei coordona miscarile.

lesson learned 3: nu te pune cu soferii nervosi de masini de gunoi

lesson known but forgotten: pe drumul vechi de la Medgidia spre A2 se face STANGA la un moment dat. intr-un sat cu S. spre alt sat cu S.

o Luna amara cu Rosu aprins dupa 6 ore de zbantuiala te unge la suflet mai ceva ca sticla de apa pe care o gasesti din intamplare cand te trezesti dupa 2 ore de somn si soarele arde peretii textili de 4 ore. cati ani avea soferul camionului?

peste o luna ma intorc sa fac o baie in mare

precious lesson to be learned: stie cineva unde se iau lectii de james bond sa pot sa ma strecor printre sforile de la corturi ca spionii printre razele laser?

toata lumea larga se strange intr-un singur punct atunci cand soarele te bate lejer in cap si cand nisipul din atmosfera se unduieste pe Child in time. punctul asta e undeva intre urechi. sau undeva intre plamani, nu m-am horatat inca. cercetarile continua

0 Comments on “impresii din lumea larga”

  1. ce nu pot să pricep eu…litoralul românesc arecam 250 de km. numai într-un punct o fi Vamă? apă și plajă. Sulina ce-are, de ex? 😀
    (nu de alta, dar e mult mai puțină lume)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
17 − 8 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.