oxidarea hemoglobinei

De ce apar cearcanele? V-ati intrebat asta vreodata? Ei bine, este vorba de oxidarea hemoglobinei. Ce canalul manecii e asta? Adica se rup capilarele, iar zona din jurul ochilor fiind foarte subtire lasa asta sa se vada. Lucrurile sunt putin mai complicate de atat, adica poti sa ai cearcane de diferite culori, ceea ce iti arata ca fie ai o circulatie proasta, fie ceva cu melanina. Nu stiu, citesc si eu acum pe un site ca sa nu uit pana maine. Pentru ca in seara asta m-am intrebat pentru prima oara in viata: de ce apar cearcanele?

Eu nu prea am dintr-astea, cearcane. Nu pentru ca as dormi suficient, n-a fost vreodata cazul. Dorm 5 ore sau mai putin de cand ma stiu. Sau 12 ore, de la 4 dimineata la cat iese la socoteala. Nu stiu de ce nu am. Dar imi amintesc ca am citit undeva, candva, ca la un moment dat cearcanele erau o conditie pentru a putea participa la concursurile de miss. Fara ele, am participat totusi la miss boboc si la miss karaoke. Deosebite aparitii publice.

Imi place orasul adormit. E ora 3 si 16 si o sa va las.

0 Comments on “oxidarea hemoglobinei”

  1. Hei, vad ca nu-ti mai merge pluginul. Daca il ai pe acela vechi, cu blogoree, problema e ca nu se mai face redirectionarea de la blogoree la ftw. Deci trebuie sa editezi fisierul sursa si sa schimbi din blogoree.ro in ftw.ro . Eu asa am facut.
    In alta ordine de idei, te pup, ca nu am mai dat de mult pe la tine. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
3 + 15 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.