data logger

  • Isn’t it pretty? šŸ™‚
  • brad copy


  • David Bowie&Tina Turner Tonight
  • Piesa asta imi aminteste de o zi de vara. E firesc sa ma bucur de ea intr-o noapte geroasa, fara caldura in calorifere. Asa, si era vara. Eram intr-o masina, vantul sufla valvoi prin geamurile deschise pana in scoarta, alungand canicula. A inceput „Everything’s gonna be alright tonight…”. O fata a dat volumul la maxim si a inceput sa danseze, in limita scaunului. Mi-a placut fericirea ei si de atunci imi place piesa. E chiar frumoasa. Orice fata e frumoasa cand e fericita. šŸ™‚

  • Am aflat ca vinul fiert e mai bun daca atunci cand il prepari adaugi pe langa zahar, scortisoara si 1-2 pliculete de ceai. De fructe.
  • Am aflat ca „fereala” e un termen oficial folosit in legatura cu relatiile sexuale neprotejate. In studii si tratate stiintifice, gen. „Adica abstinenta”, remarc eu naiv. „Nu abstinenta…”, mi se explica printr-o privire cu subinteles. O fo’ comic.
  • Zapada e frumoasa cand ninge constant. Chiar daca e frig de crapa piatra-n patru, crapa-i-ar capul caprei, m-am distrat inotand prin nameti. Noroc cu bocancii mei oldschool. Mai stiti cand nu mergeam la scoala din cauza zapezii? šŸ˜€
  • Nu pot sa ma culc pentru ca nu ma pot opri din ascultat „Tonight”. Am chef sa vad un film de Tarantino.Gen Death Proof.
  • Mi-am dat seama ca probabil unii oameni chiar doneaza bani spre wikipedia. Deci sunt un free rider nesimtit, asa cum am invatat in anul 1 la sociologie, parca.
  • Hai sa fie vara, sa ne urcam in masina si sa lasam vantul sa-si faca de cap. Tonight!
  • <object width=”448″ height=”46″><param name=”movie” value=”http://embed.trilulilu.ro/audio/hasulet/5be811a2ab6a17.swf”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://embed.trilulilu.ro/audio/hasulet/5be811a2ab6a17.swf” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”448″ height=”46″></embed></object><br /><strong>David Bowin&amp;Tina Turner Tonight</strong><br /><a href=”http://www.trilulilu.ro/audio/Muzica” title=”Muzica”>Asculta mai multe audio Muzica</a>

    0 Comments on “data logger”

    1. Sabina wrote: „Mi-am dat seama ca probabil unii oameni chiar doneaza bani spre wikipedia.”
      Cum adica?… aveai dubii? sau cum…? Wikipedia e intretinuta exclusiv din donatii.

    2. @Marius nu aveam dubii. dar acum au pus bannere din alea mari „nu ne ignorati! avem nevoie de bani!”. presupun ca odata cu ele creste si nr de donatii, iar eu nu am de gand sa donez.

    3. Aha. Dupa cum ai scris parea ca te-a mirat faptul.
      Da, periodic Wikipedia isi propune sa adune o anumita suma de bani; rezultatul e afisat pe un banner care mai apoi va disparea; ai observat brobabil ca Wikipedia nu contine reclame?;-)
      Sigur ca a dona sau nu e o optiune personala dar multor utilizatori li se pare normal sa contribuie cu bani.

    4. Am citit doar sfarsitul din postu tau si chiar a fost tare…:))
      Ca m-am uitat seara asta la Tarantino la Jackie Brown (o sa-ti placa soundtracku). si am donat si cativa dollars la wikipedia tot azi

    5. @Vasile am vazut jackie brown :), acum am in cap soundtracku de la The boat that rocked. la wikipedia nu dau bani, dar ma gandesc sa dau la last.fm :D.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Solve : *
    10 + 30 =


    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.