Zzzzziarul. Un altfel de pomana electorala?

Daca ati facut greseala sa coborati azi dimineata pana la magazinul din colt, este foarte posibil sa va fi intamplinat niste tinerei care sa va impinga in brate doua exemplare din „Ziarul”. Initial ma gandesc: ce titlu original! Uau. Si cine se apuca sa lanseze publicatii pe isteria asta economica in care ziare vechi pierd cititori si sunt pe patul de moarte?

Ei, cine? Cei care au bani de investit in campanii electorale. D’oh! Colt stanga sus, pe prima pagina „Cu „Ziarul” puteti castiga saptamanal un televizor, un aragaz si un frigider. Raspundeti corect la intrebare, completati talonul de la pagina 13 etc”. Ce nu scrie in coltul stanga sus e ca trebuie sa va grabiti pentru nu puteti castiga decat vreo 2-3 saptamani, cat mai tine campania electorala. Pentru ca rasfoind fituica cu motto-ul „Ziarul ii arde pe ciocoi”, descoperiti ca PSD e dracul si Basescu e sfantul. Pe prima pagina o poza fotoshopata demonstreaza fara echivoc ca Geoana e Nastase 2. Geoana a vrut sa dea rusilor resursele energetice. Si, bineinteles, noi (vechi) dezvaluiri despre mogulii Patriciu, Voiculescu si Rosca-Stanescu.

Dand un google cu directorul general al ziarului, Viorel Sima, aflu ca de fapt nu e o publicatie noua. A fost inchisa undeva prin 2008: „Surse din cadrul ziarului sustin ca alte motive ar fi cauzate de neplata salariilor si a datoriilor la stat”. Aham.

Pe pagina doi un editorial de Daniel Ion (redactor-sef) ne detaliaza cum a pornit si cum sustine PSD-ul criza, iar dedesubt doua casute: Om rau: Mircea Geoana. Om bun: Nadia Comaneci.

Vai, maica, dar daca Mirciulica asta simpatic e asa de rau, eu cu cine votez? Stai mamaie ca-ti zic, la pagina 6. Fii atenta: Cinci minciuni despre Traian Basescu. Si daca nu te-am convins: Mitingurile, cele mai bune sondaje (subtitlu: Basescu are zeci de mii de oameni).

Pfff, cat adevar, ma simt ametita de atata obiectivitate. In sfarsit ajung la programul tv, vreo doua articole scrise pe fuga despre vedete si un sudoku pentru cei plictisiti in weekend.

Dar cuponul? Unde e cuponul? Vreau frigiderul!! Aaaa, credeati ca puteti sa-l primiti trisand, fara sa cititi din scoarta in scoarta Zzzzzziarul? Neah. Pentru ca intrebarea magica pentru pomana electorala e urmatoarea: Cati membri ai familiei Geoana sunt actionari in diverse firme? Stai maica sa-mi iau ochelarii de aproape…

Aici sunt banii dumneavoastra:

Voteaza pe FTW

0 Comments on “Zzzzziarul. Un altfel de pomana electorala?”

  1. ziarul asta a fost slab si data trecuta
    si tot pe criterii politice a aparut si atunci
    si la de astea merge vorba romanului: nu e prost cine cere bani sa faca un ziar de asta, e prost cine da

  2. E tragic. In anii trecuti se dadeau telefoane mobile direct la usa apartamentului. Acum au ajuns sa plateasca „presa” ca sa faca „dezvaluiri”.

    O iau in jos si pomenile electorale in perioada de criza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
26 − 2 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.