What’s up doc? (tot despre politica, nu ma pot opri)

Da’ doctorul, independentul Sorin Oprescu, unde a fost in campania asta? Se anunta acum cateva luni cu surle si trambite ca Oprescu va fi un adversar pentru Basescu. Insusi doctorul ne-a tinut in tensiune mai ceva ca la Oscaruri pana si-a anuntat candidatura. Fleosc. Precum operatia doctorului Ciomu, candidatura lui Oprescu a esuat de la radacina. Nu prea l-am vazut pe nicaieri si cand a aparut nu prea a avut nimic de zis. Nu ca s-ar fi deranjat vreodata sa aiba un program electoral, dar putin mai multa valva, ceva show, ce pixul meu?

Ma gandesc la ultima luna de campanie. In afara de bannerele care ne-au sufocat orasele, parcurile, stalpii si blocurile, s-a mai intamplat ceva? Toti s-au ferit de tv ca de gripa porcina, iar aia care au vrut la tv au primit o doza de Flit.

Asa ca ne-am adunat vineri seara cu purcel, catel si entuziasm in fata tvului: cei trei mari candidati se infrunta, in sfarsit!!! 4 meleoane de suftele, manca-ti-as, s-au uitat la cei trei printzisori si ei s-au laudat ca-si tin soacra in casa (wtf? nu e oarecum moral, normal si oamenesc?) si ca il admira pe Tudor Chirila (respect, man, o sa lacrimez mereu pe piesa „Vama Veche”, dar nu mai am 15 ani. Asta e, fara regrete!).

Poate sezonul 2 o sa fie mai palpitant. Incepe in curand. Desi, daca as fi manager de tv, as scoate din grila serialul asta, ca-mi fug toti telespectatorii in Italia.

PS Somebody unplug me. 😀

Da-i un + sau un – pe FTW

3 Comments on “What’s up doc? (tot despre politica, nu ma pot opri)”

  1. ader la idee. sorin oprescu…fără program, fără incisivitate, fără prestanță, fără nimic: singurul său slogan, vag și fără substanță: „hai românia”, se potrivește meciurilor de fotbal, nu instituției prezidențiale. mai convingător a fost până și remus cernea, lipsit complet de experiență politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
20 + 4 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.