I’m a small small girl

In a big big world. Si cu toate astea, uneori mai am impresia ca pot schimba lumea. Ma mir si pe mine, dar nu alung gandurile. Poate nu pot schimba lumea toata, dar pot schimba lumea din jurul meu.

Aseara mi-am amintit ca pe dulapul din camera mea de copilarie imi lipisem un A4 pe care scria caligrafic, in culori: „Dati-mi un punct de sprijin si voi urni Pamantul” (Arhimede).  Aaaa, si dedesubt „You think you know, but you have no idea” (Britney Spears). Da, stiu, ha ha. 🙂

Sunt naiva? 😀

0 Comments on “I’m a small small girl”

  1. @ Vasile Cand zic ca pot schimba lumea vreau sa spun ca ies dintr-o parere din ce in ce mai raspandita ca un individ singur nu poate face nimic sa schimbe sistemul, fie el politic, social etc. Chestia asta se aplica f bine in perioade electorale cand oamenii zic ca nu voteaza pentru ca oricum nu pot schimba nimic. Dar si in alte situatii.

    Poti sa fii si destept si naiv. Ia naivitatea in cazul asta ca pe o forma de visare, indiferent de ce iti spun cei din jur, care iti poate da curaj sa faci chestii aparent imposibile sau f dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
27 − 11 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.