Canta, lautare!

Citeam zilele trecute ca muzica iti poate schimba starea in 50 de milisecunde. Ca intr-un film de actiune, pam bam! Gata, te simti mai bine sau mai prost. Pe langa faptul ca mi-a ridicat moralul de un catralion de ori x 2, imi place muzica si din alte motive. Daca stii ce piesa sa pui iti poti scoate prietenii in club chiar daca n-au chef (muhahaha!). Sau ii poti face sa viseze langa tine, caci, nu-i asa, visele impartasite sunt mai frumoase.

Dincolo de manipularile astea la scara mica, am observat de ceva timp ca muzica din unele magazine te face sa cumperi. Pentru ca muzica altereaza modul in care vezi realitatea, zice intr-un studiu. Nici nu e necesar sa faci studiul. Observati cum vi se schimba starea cand intrati intr-un magazin unde muzica e data destul de tare si e aleasa cu cap. Se intampla mai ales in magazinele de imbracaminte. Hainele ti se par dintr-odata ceva mai cool si esti mai predispus sa cumperi pentru ca muzica te relaxeaza, de binedispune si te face sa asociezi produsele cu starea aia. Ta-daa!

Aaaa, si eu mai am o teorie: ca muzica din cluburi te face sa cumperi chestii cu alcool in ele. E neverificata, stiintific vorbind. Si totusi, cati o pot nega? 😀

0 Comments on “Canta, lautare!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
17 + 5 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.