I’m all shook up. Not!

Catre toti DJii din lume, va rog, fir-ar a dracului de viata, nu mai puneti urmatoarele melodii: Bare Necessities, Maria a lu’ Blondie, Gimme hope Joanna si amestecatura aia gretoasa de rock’n’roll pe care tre’ sa dansam precum Stefan Banica Jr. Stiu ca se gasesc cativa entuziasmati care se zbantuie frenetic pe „I’m all shook up uuuh”, dar ei fie sunt beti manga, fie n-au mai iesit din casa de un an si ar dansa pe orice. Si n-o sa mai iasa inca un an, asa ca nu e in interesul afacerii sa-i satisfaceti. Va multumesc pentru atentie!

0 Comments on “I’m all shook up. Not!”

  1. Ce remember… epoca de aur a muzicilor bune din Club A ce nu vor inceta sa ma bantuie. Tin minte ca puteai sa iti reglezi ceasu dupa ora la care puneau melodia cu ursu’. Si la care, paradoxal, tasnea fara exceptie un entuziasm din public de ziceai ca se dau chiftele moka la McDonalds:) Buna si interminabila compilatia slagar rocknroll, unde nivelul de frenezie ma faceau sa termin repede a 7 bere cu gandul la urmatoarele 8.
    Ce vremuri, domle’

  2. @ Yogi Se cheama „epoca de aur” for a reason. Sa o sarbatorim cu aceleasi muzici odata la 10 ani, dar in rest sa evoluam, zic. 😀

  3. @ Ioana „de cand” e cuvantul cheie :)). Tocmai de aia iti mai place Bare Necessities. Si mie imi place, dar prefer sa n-o mai aud o perioada lunga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
4 + 29 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.