Gutui

Vorbeam cu cineva aseara si mi-a spus: „Ma plictiseam la serviciu si ti-am citit blogul”. Asaaaa. „Si mi-a lasat un gust sec. E ca si cum ai manca gutui. Dar nu taiate. Ca si cum ai musca din gutui”.
Voua ce „gust” va lasa blogul asta?

0 Comments on “Gutui”

  1. Nu mai e la fel de atractiv ptr ca se vede ca ti-ai pierdut din entuziasm. Mi-ar place sa vad un articol in care sa pui suflet. Dar sa n-o iei ca pe o dojana sau cerinta, ptr ca nu traiesti pentru blog si scrii ce vrei si cat vrei pe el. 🙂
    Articolul cu oglinda mi-a placut, dar nu se pune, ptr ca te-am pus eu la treaba. 😀

  2. Nu tine de entuziasmul de a scrie pe blog in sine. Sunt perioade cand am mai mult chef de scris, si invers. Sau cand am chef sa pun suflet si cand nu. E sinusoidala treaba.

  3. In general, intru pe blogul tau direct, fara RSS. Si cam la una din doua-trei insemnari imi regasesc din stari sau idei necoapte. So, Grape Taste. Tie ce savoare iti lasa blogul tau, atunci cand “ai mai mult chef de scris”?

  4. Da, entuziasmul a mai pierit, dar e un sentiment normal. Prefer sa vad un entuziasm mai inert, decat o nevoie (dictata de bannere) de a scrie zi de zi. Uite, din cauza faptului ca se simte ca scrie de nevoie nu prea il mai citesc de dono.
    Tu ai si postari foarte bune si mai putin bune, dar sunt sincere si vin strict din nevoia ta de a scrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
26 − 7 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.