Zen TV

Am vrut sa scriu niste lucruri urate la adresa ultimului videoclip al lui Enrique Iglesias, dar m-am razgandit. Dupa zilele astea in care ne-am odihnit, am mancat cozonaci si am petrecut timp alaturi de cei dragi, de ce sa avem ganduri distructive la adresa altora? Ca ala care s-a imbracat in Mos Craciun si i-a impuscat pe toti de la petrecerea fostei sale iubite. Nu e frumos, nu se inscrie in spiritul Sarbatorilor. Adica eu sunt complet linistita si impacata dupa ce am vazut a 20-a oara filme precum „Goana dupa cadou” si „Politist de gradinita”. Filme absolut simpatice. Ce mi-a mai placut a fost s-o vad si s-o revad pe Mihaela Tatu la diferite posturi (sau era acelasi?) cu diferite palarioare. Cred ca i s-a terminat samponul pentru ca altfel nu imi explic de ce poarta treburile alea care ii vin oribil.

Of, rusinica! Chiar nu te poti abtine? Ganduri pozitive…

In aceeasi nota, as vrea sa-i explic lui Sorin Rosca Stanescu ca a te preface ca ii scoti unui om apendicele cu mana, pentru „a-l vindeca”, si a sustine dupa 5 minute de mascarada ca ai pacalit audienta si pe inegalabilul Dan Negru inseamna a lua publicul de prost. Ori daca iei publicul de prost, public prost ai!

Si daca tot am inceput, as vrea sa va intreb si pe voi, ca pe mine nu m-au convins argumentele niciunei parti in dezbaterea televizata din aceasta seara: Cine merita sa castige in disputa Sensual vs. Senzual?

0 Comments on “Zen TV”

  1. N-ai somn, huh? 🙂
    Anyway.. despre ce naiba vorbesti? Ai rezistat sa te uiti la chestiile alea?
    Eu m-am refugiat pe AXN in vacanta asta, ca altfel nu prea servesc TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
27 − 5 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.