Despre una, alta

Ce mai fac? Am vazut multe posturi incepand asa :)). Deci, ce mai fac… Pentru cei 3 cititori din care probabil 2 is pe la munte pe undeva fara net, fac bine, multumesc de intrebare. M-am intors prematur in campul muncii si mi-am dat seama ca foarte multi mai au inca o saptamana de concediu. Pe cine intrebi „maine pleaca undeva”. Si eu plec maine, cu masina pana la Casa Presei si inapoi. Tot e bine ca nu e polei, nu vreau sa conduc pe polei si perspectiva transportului in comun pur si simplu nu ma incanta pe frigul asta. Ma duc sa-mi fac un ceai. Revin.

Cu forte proaspete de fructe de padure, proaspete pe naiba. Stau lesinata in fotoliu si admir dezordinea din casa pe care mi-am propus s-o rezolv pana pe 31 seara. Va voi tine la curent cu acest aspect, din ciclul „ce mai fac”. In blocul de peste drum sunt multe luminite de Craciun. Asa, si ce mai vezi tu in jurul tau? Eu vaaaad liniste, minunate zile de pace, vorba cantecului.

Plimbandu-ma azi prin magazine, am dat pe un umeras de o carpa, bleumarin sau mov, dupa pofta inimii. O carpa in toata regula cu doua gauri pentru maini. Scumpa, bineinteles. Daca e scumpa tre sa fie ceva de capul ei (rationament gresit, evident), mi-am zis, desi cum ^&*@ cer astia atatia bani pe o carpa?? Dar femeia e destul de dusa sa dea banii pe ea. Doamne, da ca singurul cititor ramas sa fie o fata, sa inteleaga!

Na, ce-am mai facut? Am luat trenul pe ruta Suceava-Bucuresti si de la Mizil incoace nu mai e zapada.

Cam atat. Voi, adica tu, ce-a(t)i mai facut?

PS Tre sa pun minunate zile de pace ca asa-s eu cu muzica, nu ma pot abtine.

Aria Urbana – Doruri

0 Comments on “Despre una, alta”

  1. Hmmmm, vad ca si-a deja cineva si-a adjudecat postul de singurul cititor 🙂 Totusi, pot sa spun si eu, pot sa spun si eu ce am mai facut? Pot? Chiar pot? Multumeeeesc. Eu fusei repede la mama, cautam ceva bun de mancare, apoi am fugit la munte, cu prietenii, unde m-am simtit nesperat de bine. Mai mult, am cantat o noapte intreaga, iar ei, deh, sunt crestini, m-au suportat mai bine de jumatate din ea, dupa care am continuat singurel pana dimineata, la noua, cand au venit tanti bucataresele (care stiau de la tura trecuta ca asa fac eu, nu s-au mirat). Stiu, par cam freack, dar era Craciunul, aveam si eu dreptul sa-mi fac un cadou, nu? Apoi, inca ceva bun de mancare, de fapt, si mai bun, coltunasi cu branza, sa ma ierte mama ca nu am stat acasa mai mult, birou doua zile, iar acum am in fata o saptamana libera -cu care habar nu am ce sa fac, e prea tarziu pentru planuri- dupa care ma intorc la serviciu sa-i anunt ca plec, desi nu m-am hotarat ce urmeaza sa fac, chestie care imi da o stare de relaxare grozava, transforma aceste zile intr-unele de pace, cum ai zice tu. Urmatoarea intrebare e, fireste, ce faci de Revelion?

    http://www.youtube.com/watch?v=uXZlIqguytg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
7 − 4 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.