Viitorii parlamentari nu sunt primari!

Candidatii nu au inteles asta, alegatorii nu au inteles asta, stafful de campanie nu a inteles asta! Ce e cu viitorii senatori si deputati cu matura facand curat in fata blocurilor? De ce promit oamenilor ca o sa le asfalteze strada din cartier si ca o sa le inverzeasca parcul?

Tocmai am vazut o tanti la televizor, intr-un moment electoral, plangandu-se ca sta la etajul 10 si dureaza mult pana i se incalzeste apa la robinet. O alta tanti, de data asta candidat PNG la Camera Deputatilor, ii promite ca „n-o sa se lase” pana nu rezolva situatia. Parca vad propunere legislativa: „Apa calda instant la robinet pentru toate etajele” :D. Altfel nu stiu cum ar putea rezolva Mariana Ceaunu, sustinuta de Dan Diaconescu OTV, situatia.

Foto: ziare.com
Foto: ziare.com

Pe vremea cand alegeam liste, campaniile electorale la nivel de partid promiteau si promiteau si promiteau pensii mai mari, salarii mai mari, verzi si uscate. Si era ok, pentru ca parlamentarii pot face chestii de astea legislative. Dar pentru probleme orasenesti am ales primari acum cateva luni, remember?

Daca unii politicieni nu isi mai amintesc pentru ce candideaza, ce sa cerem de la alegatori. Iata, candidatul pentru Camera Deputatilor Gaf-Deac, despre care a scris si Carmen, tot in cursa pentru primarie se crede, iar pagina sa personala promoveaza asta:

Daca stimabilul nici timp sa-si faca putin update pe blog n-a avut, in interes personal, vorba aia, va avea el timp sa mearga la Parlament, sa stea sa asculte dezbaterileeeee, sa voteeeeezeeeee, aahhh, ce somn ma ia! Pe masura prostiilor din campania electorala.

0 Comments on “Viitorii parlamentari nu sunt primari!”

  1. @ gorge Nu cred ca Nutzi a castigat f multa popularitate facand sarmale sau impletind. Desi as vrea s-o vad in Parlament dand cu un pamatuf de praf roz pe pupitrele colegilor 😀

  2. sunteti groaznic de carcotasi. chiar sunt curios sa ne vedem candva fata in fata la o cafea si sa vad de ce exista aceasta perceptie eronata despre ce fac eu. Sunt satul de comentarii fara sustinere in realitate. DA …blogul nu mi l-am actualizat pentru ca 4 zile pe saptamana stau in PMB sa analizez ce votez in sedintele de CGMB. va invit o saptamana sa stam impreuna si mai vedem apoi… mult succes!

  3. Domnule Gaf-Deac, daca 4 zile pe saptamana stati in PMB sa analizati ce votati in sedintele de CGMB cand aveti timp sa va ocupati si de studentii de la Spiru?Sau se ocupa taticu’ de problema??

  4. Am cursurile grupate intr-o singura zi pe saptamana!!! Cat despre ce face tatal meu, va rog sa-l intrebati pe el. Revin la opiniia ca sunteti carcotasi! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
10 + 21 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.