ca tot vin alegerile…

am facut un test sa vad cica unde ma situez pe esicherul politic. adicalea care partid e mai aproape de viziunile parerile valorile mele. stiam cam ce o sa-mi iasa si asa a si fost: PNL. asta inseamna ca voi vota cu PNL? no f*** way! eu sunt liberala, ei nu, indiferent cum arata programul lor politic. in continuare nu am cu cine vota, asa ca probabil voi recurge tot la metoda „a pune stampile pe buletin cat ma tine cerneala” :D. si promit sa pun in ordinea in care mi-a iesit in test> pnl, pd-l, pc, udmr…

testul il gasiti aici si as vrea sa stiu pe unde se situeaza la capitolul asta Lucian, Ka, Mihaela, Tudor si… Gigi Becali :)). MBhee!

0 Comments on “ca tot vin alegerile…”

  1. Am facut testul, dar refuz sa discut de politica pe blogul meu :p Rezultatele sunt cam asa: PNL, PC, UDMR, PNG-CD, PSD, PIN etc. Rezultatele sunt aproape identice cu ale tale, mai putin PD-L care la mine este mult mai jos.

    Oricum, din punctul meu de vedere nu exista politica in Romania ci doar modalitati de a fi smecher si de a face bani cu orice chip. Interesul meu pentru politica a ajuns la cote negative. Totusi, HAI ROMANIA!

  2. Iata-ma sondat politic. In ciuda indiferentei mele vizavi de aceasta sfera, iata-ma compatibil cu PNL, PC, PD-L, in ordinea numerelor de pe tricou. Voi vota? Nu m-am decis inca. Principalul motiv pentru care as intoarce spatele responsabilitatii sociale pentru prima oara de cand am buletin este ca nu ma consider suficient informat pentru a lua decizii politice. Dar cine stie, poate ca o sa incep sa ma uit la televizor si voi deveni brusc extrem de informat. Teoretic cel putin, nu e exclus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
6 − 2 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.