mama lui!

o, nu! cappuccinoul e pe cale sa mi se termine, continua sa fie frig, there is no big red button to change that, the end is near. era sa zic: „am visat ca”, da´ tocmai v-am zis-o pe asta. si totusi… am visat ca toti barbatii care se apropiau de mine mureau. si trebuia sa fac bine sa mai omor cativa ca degeaba am venit aici la timp. telefonul suna mult si bine, eu nu vorbesc slovaca, cosurile de gunoi sunt goale. macar nu sunt singura care si-a miscat fundu´ azi, sunt sigura ca a trecut o femeie de servici pe aici. n-am gasit alta rima.

ieri dimineata mergeam pe strada gandindu-ma (geeky, totally) ca nu vreau sa fac ceva, simplu. pana seara ajunsesem sa gandesc exact invers. ca atunci cand zici ca te apuci de-o dieta si nici nu termini propozitia si te apuca o foame de uiti de orice burta, fund, etc. nu ca as stii, a friend of a friend told me. now, cred ca psihicul intra in panica ca n-are voie sa faca ceva, uitand total ca de fapt nici nu vrea sa faca lucrul ala, si ca sa scape de starea de panica actioneaza invers. huh? si totusi, avand in vedere ca e greu de tinut in frau, de educat, de convins sa taca naibii din gura cand vrei sa dormi, avand in vedere ca nu intelege once and for all sa nu se joace cu focul si ca ciocolata nu este un lucru dezirabil, psihicul (meu) pare one big baby.

alrighty then, I´d better go and make friends with the kidz, for the sake of my inner harmony :D.

8 Comments on “mama lui!”

  1. Ce se intampla cu tine acolo mai??? iti fac rau bruxelles-ii aia la gandire si mai ales la psihic!! sa stii ca daca vrei vin sa t salvez… si poate cat timp t salvez stau si eu 2 -3 zile sa vizitez orasu’ ce zici ma primesti??? hmmm??? say yessssss….
    PS: schimba universitatea ca te-ai intros la UB nu mai esti la Complutense:P
    PPS: mai vreau un 1 mai ca ala de acu 2 ani…:((((((

  2. i don´t think i need to be rescued, but you are more than welcomed to visit :).

    la complutense am invatat cat n-am invatat in ceilalti 3 ani la UB. apropo, vorbeam cu un tip din germania care a facut erasmus la aceeasi facultate ca mine. si-i ziceam eu ca mi-a placut pt ca e mult mai bine organizata, profii mai interesati decat la facultatea mea, etc. la care el: „are you kidding? it was the messiest i´ve ever seen”. spune multe despre fspub, nu?
    cat despre 1 mai, stiu, that was a pretty cool 1 mai :D.

  3. Sau mai degraba spune ceva despre spiritul german! 🙂 Stii tu, baietii aia ordonati, rigurosi, blonzi si cu ochi albastri.

    And running out of cappuccino is not such a drama. Eat this: sa te trezesti dupa doua ore de somn, cu un singur gand in minte – „Vreau sa se termine cat mai repede ziua de azi.” – sa ajungi in bucatarie si sa vezi ca nu ai cafea, sa-ti dai seama ca oricum nu ai timp sa bei cafea, ca trebuie sa ajungi la un examen, sa stai o ora in trafic, pe ploaie torentiala, cu „Omul cu sobolani” urland in boxe. Apoi examen, curs, sedinta, pranz pe fuga, alta sedinta, acte, banca, deadline, fuga acasa, gatit ceva, diploma, si tot asa…

    PS: I should be afraid, shouldn’t I? 🙂 (Desi medicul de familie mi-a zis ca sunt sanatos tun… ma rog, fizic, ca la cap nu se stie niciodata… :))

    I should be afraid, shouldn’t I?

  4. there’s nothing shitty about your day. less coffee – healthier on the long run; in masina, pe ploaia, cu muzica, sounds pretty nice, eu fac asta de placere (sunt ciudata?); examen – very good chance to show off one’s brain; the rest of it, eu le-as rezolva cu o pereche de casti si-un mp3 player.
    nu prea inteleg de ce ar trebui sa-ti fie frica, dar daca ai simtit nevoia s-o zici de 2 ori, chiar si accidental :), poate ar trebui sa vb cu bogdana sa te salveze pe tine si nu pe mine :p (vezi commenturile de mai sus).
    cheer up, mate! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
13 + 14 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.