Barking at the new moon

Am visat. Eram pe-o cladire foarte inalta, cu R, era soare, si vorbeam de viitor. Era soare si panorama de vis. Eu stateam pe un pat, si el pe-o margine. Si desi era asa de frumos eram intr-un echilibru riscant. Orice miscare gresita si-as fi cazut.

De data asta am visat o blonda, de parca as stii acum arata. Ce chestie… M-am saturat sa le visez, nu mai vreau sa le vad. Auziti? Go away! Si totusi nu era cine stie ce frumoasa, asa sunt toate.

Mi-a stricat o conversatie aseara, si brusc m-a enervat si-as fi vrut sa plece. M-a impodobit cu trifoi, si apoi am avut un vis lung. Si in vis cautam ceva metalic. Era si un premiu in joc, ceva serios, oricum. Un vis lung si complicat. Am pierdut, din cate imi amintesc. « Zece intamplari ciudate si-o minune ».

Spre deosebire de ieri dimineata cand m-am trezit cu soarele pe buze, azi m-am trezit cu chef de somn.

5 Comments on “Barking at the new moon”

  1. e greu de raspuns la intrebarea asta pt ca a-ti aminti visele nu e acelasi lucru cu a visa … de fapt visam cu totii, doar ca nu ne amintim asta in fiecare dimineata …

  2. asa e :). desi nu sunt sigura ca visezi indiferent daca-ti amintesti sau nu. eu de exemplu imi amintesc aproape in fiecare zi ce visez si destul de des se intampla ca visele sa-mi influenteze starea de spirit.
    am pus intrebarea pentru ca am intalnit persoane care ziceau ca nu viseaza (sau nu-si amintesc :)) aproape niciodata. eram doar curioasa, oricum e un teren incert.

  3. Am prea multe idei in timpul zilei, ca sa mai visez si noaptea!
    Iar cand visez ceva, ar putea fi subiect de film, de roman sau de tablou supra-realist.
    Yeah, I know, I’m fucked up! 😀

  4. Eu sunt pentru „tot timpul”. De fapt cred ca-mi manifest a doua personalitate in vis. Imi place, pot sa fiu ce vreau, ca-n reclama de la Clicknet, care, by the way, mi se pare total nepotrivita pentru copiii visatori si antisociali.

  5. eu visez tot timpul.. intr-o vreme am ajuns sa imi dau seama cand sunt in vis, mai ales atunci cand visam ca zbor sau chestii din astea imposibile si pur si simplu ma trezeam. Acum am adoptat alta metoda, las sa mi se intample orice si chiar influentez visul sa fie si mai spectaculos.. In ultimul vis ciudat de care imi amintesc o umbra din ecranul calculatorului se indrepta spre mine, mi-am dat seama ca visez dar am lasat-o sa vina, a intrat in mine si am avut o senzatie de amorteala si frisoane… foarte ciudata, nici nu puteam sa ma misc… sau nu voiam? eu stiu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
26 − 19 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.