the eternal search

for… LOVE. incepe pe la 14 ani si la rata divorturilor din ultimii ani, never stops. de cele mai multe ori, dragostea se confunda obisnuinta sau good sex sau integrarea in societate sau placerea de a fi langa cineva aratos sau frica de singuratate sau placerea de a primi atentie sau combinari diferite din toate astea si multe altele. ce zic eu „se confunda”? poate asta e, habar n-am.

ce-ti trebuie: 1,2 prieteni gata sa desfiinteze orice fost/a; 2,3 prieteni gata sa se imbete cu tine de macar 2 ori pe saptamana; 1 fost/a gata sa-ti zica oricand cat de minunat/a esti; rabdare si un hair stylist bun; THE next ONE

for… THE JOB. incepe pe bancile facultatii si la mobilitatea din ultimul timp de pe piata muncii… never stops. ori nu castigi destul de mult, ori te plictisesti, ori e prea stresant, ori ai un sef exasperant, ori biroul e in baneasa si nu mai suporti traficul. daca treci de venerabila perioada de 1-2-3 ani, probabil tot te va nemultumi ceva la un moment dat. e o caracteristica a secolului. so…

cv updatat, abonament la internet, relatii (o lista lunga de mess will do), ochi frumosi pentru interviu.

for… THE PLACE TO LIVE. incepe cand pleci la facultate si la modul in care omul acumuleaza bunuri si membri ai familiei, never stops. intai te multumesti cu o garsoniera in chirie, apoi ai nevoie de mai mult spatiu, eventual faci nunta, 2 camere sunt ok, apoi vine un copchil, mai multe camere si eventual un credit. apoi pleaca copchilul din cuib si ai prea mult spatiu.

ce-ti trebuie: surubelnite pt desfacut mobila, prieteni si rude care sa te ajute la carat canapeaua care nu incape in lift.

for… CLOTHES. incepe pe la 11 ani, cand te vezi parca pentru prima data in oglinda, si la modul in care se modifica moda si corpul, never stops.

iti trebuie: bani si bun gust simt.

for… THE HOLIDAY. incepe cand intri la gradinita si… guess what, never stops. orice am face visam la cele trei luni de vara cand ne julim zilnic in genunchi, la weekend, la cele doua saptamani pe an cand ne prajim la soare.

cel mai bine e: sa te nasti paris hilton?

for… TIME. eu una n-am niciodata destul timp. iar atunci cand il am nu stiu exact ce sa fac cu el. chestia asta e cumva prea filosofica.

eheee, dragii babei, si asa se deapana viata ca mosorul cand se joaca matza la gura sobei. sa zic chestia aia lame cumva ca importanta e clipa? oricum toate clipele, oricat ar fi ele de mizerabile, au farmecul lor. ce-ti trebuie? muzica :D.

Smashing Pumpkins – Today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
10 + 7 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.