Ce faci de alegeri?

Maine ma voi trezi dis-de-dimineata (nuuuuuuuuuuuuu!), voi merge la munca (nuuu nuu nuu!) unde ma voi incanta cu prezenta la vot, cu declaratiile politicienilor dupa ce s-au votat pe ei insisi si, cu putin noroc, nu voi vedea batai in Stefanesti. Dar macar maine nu va fi trafic. Asta tot e ceva, sa calatoresti prin Bucuresti fara coloane statice, cu radioul aproape de maxim si cu soare printre copacii uscati. Asta cu soarele e wishful thinking, dar, cine stie?
Buuun, si dupa-masa ma duc sa votez. N-am cu cine, dar nu ma pot abtine. Desi m-am uitat la lista candidatilor de cateva ori, nu mi-a suras niciunul. Ma mai gandesc maine intre doua cafele.
Iar apoi imi voi rasplati spiritul civic facand ceva misto (daaaa da daa!) 😀

Tu ce faci de alegeri?

Update: poze provided by Carmen, lunch provided by Piticu 🙂

0 Comments on “Ce faci de alegeri?”

  1. Ma duc sa votez anti-PSD. Initial am zis ca nu merg deloc, dar we-he-haaaait a minute.. ma fac niste pensionari pe mine? O sa votez cu PSD cand o sa fiu si eu pensionar si o sa am iluzia ca votand cu ei o sa-mi creasca pensia.
    Every man for himself 🙂

  2. Muncesc…as vrea sa votez dar nu am cum…o sa fumez cel putin 1 pachet de tutun….o sa beau vreo 2l de cola…sper sa apuc sa si mananc…deseara o sa vad daca s-a meritat timpul pierdut din ultimii 3 ani…looseri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
14 − 4 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.