Muzica e viața mea

Vine a doua după scris.

Scriu de când am învățat să scriu (well, d’oh), dar ascult muzică dintotdeauna. De când s-a produs Big Bangul și am aflat că, undeva peste milenii, aveam să apar, mi-am pus căștile și-am început să dansez.

Tot ce-am scris pe site-ul ăsta, și sunt circa 100.000 de cuvinte sau vreo 200 de pagini Word – le-am numărat, a fost scris cu vreo piesă dată tare în căști. De obicei, ascultată obsesiv până ieșea un text imperfect, dar care mă mulțumea pe moment. Un text care mă lăsa să-mi văd de zi, de somn și de viață.

Și cum număram cele 100.000 de cuvinte, m-am gândit că n-ar strica să fac un playlist cu toate piesele care au acompaniat blogul din 2006 până acum. 154 de piese am adunat, deci cam un cântec la 649 de cuvinte. Pare o cifră corectă. N-aș vrea să transform blogul în Excel, așa că audiție plăcută!

5 Comments on “Muzica e viața mea”

  1. Incredibil, cam 60% din playlist, adica cam tot ce am ascultat, excluzand trupe necunoscute, sunt piesele mele preferate!
    Nu credeam ca mai e cineva, in afara de mine, care sa puna pe acelasi playlist Metallica Whiskey… (cea mai buna versiune, ever) cu Steal My Sunshine si Bolero-ul lui Ravel! Oau! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
26 − 16 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.