Cand primaria doarme

Update 1: Am depus sesizare la Primarie (online) si am primit mail de confirmare/inregistrare a sesizarii. Sa vedem ce urmeaza si in cat timp. 

Update 2: Pe 16 februarie, am primit raspuns la sesizare de la Directa Generala de Politie Locala Sector 3 in care se explica demersurile facute pentru rezolvarea problemei (pe care o au in atentie de doi ani). Proprietarul, Administratia Fondului Imobiliar, are un plan din 2014, pe care insa nu l-a pus in aplicare, iar Politia face presiuni in acest sens, spune, pe scurt, raspunsul.

Update 3: La doar jumate de ora dupa ce am primit mailul cu raspunsul la sesizare, am trecut pe trotuarul cu pricina si am observat ca zidul afectat a fost partial daramat si pare a fi securizat provizoriu.

Problema partial rezolvata, kudos Primariei pentru reactia prompta si informatiile detaliate oferite. 

In timp ce Primaria Sectorului 3 betoneaza tot ce prinde (parcuri, spatii verzi dintre blocuri), o casa darapanata sta sa cada peste un trotuar intens circulat de pe strada Dristorului. Si nu sta sa cada de ieri, de azi, ci de ani de zile. In ultimele luni, zidul se inclina destul de amenintator peste trecatori. Cu zapezile, ploile si alti factori corozivi din ultima vreme, echilibrul e precar.

Primaria a pus traditionalul „Atentie, cade zidul” si timp de cateva saptamani in toamna cineva venea si lipea o banda galbena de ocolire a zonei care disparea in fiecare dimineata. Cam atat a facut, desi are in administrare cladirea, iar proprietar pare a fi Primaria Generala.

Domnu’ Negoita, se aude? Se vede? Cum e posibil sa nu se faca nimic sa se asigure zona? Asteptam sa cada in cap cuiva pana ne apucam de treaba la fel cum a trebuit sa moara un copil sa se adune cainii de pe strazi?

DSC_0081

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
29 − 26 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.