Meditatii la munca

Fara nicio legatura cu munca in sine, am ajuns intamplator pe un „profil de blogger” care isi incepe descrierea propriei persoane cu  „loooong story”. Mda, am inchis fereastra imediat. Genul asta de inceputuri nu-mi spun decat ca ori te crezi interesant, ori nu prea ai nimic de zis. Si eu am o long story, si tu ai o long story. In afara de cazul in care urmeaza sa ne casatorim, sincer, nu cred ca ne intereseaza pe niciunul dintre noi o poliloghie egoista. Si poate nici atunci. 😀 Nu vreau sa ma iau asa de oameni aiurea. Ma scuzati pentru scurta repriza de rautate. A, mai inchid imediat, dar imediat, fereastra cand vad afirmatii de genul „sunt un/o rebel/a”, „sunt un/o ciudat/a”, „totul a inceput intr-o zi de toamna”. Voi cand le inchideti oamenilor site-ul in nas? 😕

0 Comments on “Meditatii la munca”

  1. Critica mai esti si tu:) eu fug imediat cind vad imagini cu figuri politice sau cu fotografii cu nu stiu ce vedete(nu suport cuvintul asta, dar nu am gasit altul), sau cu masini, motociclete… daca stau sa ma gindesc mai bine, singurul blog care-mi place si pe care inca-l suport, este al meu hi hi hi good night!!!

  2. Nu vreau sa intru in detalii tehnice si SEO, dar la paginile web sunt cateva reguli de baza (exclud blogurile pt ca ele depind de sabloane) :

    – fara background negru (e obositor)
    – nu pom de iarna (culorile multe in site deruta)
    – infromatii fara relevanta pt site
    – fara animatii (statistica spune ca peste 70% din vizitatori nu stau mai mult de 5-10 sec. pe un astfel de site)
    – fara fonturi simpatice dar greu de descifrat

    iar despre…continut…sa deschidem un nou topic 🙂

  3. @Mircea oooo, da, e ingrozitor. iar daca ai castile pe urechi, e chiar risc de infarct :))
    @camil as adauga si backgroundurile obositoare. ieri am deschis un site si pana mi s-a incarcat continutul am avut in fata o pagina rosu aprins extrem de obositoare. n-am mai asteptat sa se incarce continutul..
    @Robert eu m-am luat putin de continut, desi e treaba fiecaruia de scrie pe site. dar sunt unele chestii care ma alunga din prima. probabil am si eu chestii care ii alunga pe unii imediat. it’s a matter of taste i guess :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
26 − 5 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.