Made in ştiftland

Cand eram mica aveam o pereche de casti ani de zile. Si le foloseam zilnic. Trageam de ele, dansam cu ele pe urechi, le aruncam, mai trageam o tura de ele. Se rupea mai repede mufa de la casetofon decat sa se strice castile. Acum pe an ce trece castile se strica din ce in ce mai repede. Am incercat si ieftine si scumpe si auriculare si neauriculare si negre si galbene. Se strica, frate! Toc-poc se rupe firul, nu se mai aude in casca stanga, incep sa zboare difuzoarele. Acum trebuie sa-mi iau 3 perechi de casti pe an si sa le tratez ca pe bibelouri.

Asa ca am ajuns la concluzia ca lucrurile, chiar si cele scumpe, sunt facute din ce in ce mai prost pentru ca altfel, cum revine clientul in magazin? Daca ne-ar tine toti pantofii, toate gecile, telefoanele si castile ani intregi si am renunta la ele de plictiseala nu pentru ca se rrrrrup, atunci cu siguranta magazinele ar fi putin mai goale. E o conspiratie globala. Nu credeti?

PS Are careva niste casti in care sa se auda misto si care sa fie rezistente? Recomandati! 😀

0 Comments on “Made in ştiftland”

  1. Am patit acelasi lucru cu o multime de perechi de casti. De vreo 6 luni am achizitionat o pereche de casti Casti Creative In-ear EP-630 de care sunt foarte multumit, atat din punct de vedere al confortului cat si a performantelor audio. Si cel mai important – NU s-au rupt in 6 luni, in conditii de utilizare zilnica, fara sa am grija lor….deci…fa o incercare 🙂

    Sper sa mai gasesti aici : http://www.magazinultau.ro/Casti_Creative_EP-630-p-56780.html

  2. @ Robert Mersi de recomandare, insa vad ca sunt de alea cu ventuza, sau cum s-or chema 😀 . Din pacate am folosit genul asta de casti si nu prea le suport, e o chestie de sensibilitate i guess. Desi e adevarat, se aude f bine in ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
24 − 18 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.