Taxi-draci

Va intreb si eu, voi aveti discutii „placute” cu taximetristii? Le ziceti ceva cand evident lungesc drumul? Eu m-am obisnuit sa le zic si nu prea ma pot dezobisnui. Vineri seara m-am luat chiar tare de unul care a facut un ocol absolut inutil si dup-aia a avut tupeul sa sustina ca eu i-am zis s-o ia pe acolo.

Cei mai rai sunt taximetristii de la firmele cu tarife mici. Degeaba au preturi imbietoare, ca oricum o iau prin China pana la destinatie. Ma gandesc ca poate intr-o zi s-or satura sa se certe cu oamenii si or lua-o pe calea cea dreapta. Si or da si rest! Uite, la capitolul asta Iasiul e un oras frumos. Ma rog, nu numai la asta. Dar acolo taximetristii iti dau rest si 70 de bani daca trebuie, nu se fac ca „vai da’ chiar n-aaaaam!”.

Poate ma lupt cu morile de vant, cum am tendinta uneori, dar pur si simplu nu ma pot abtine in fata nesimtirii care asteapta si un bacsis considerabil. Eu zic sa le zicem pana nu mai pot. Vreti, vreti?

4 Comments on “Taxi-draci”

  1. @ Catalin Nu am observat nicio schimbare.

    @ Sadak Da, la partea cu bacsisul ai dreptate. Desi sunt unii care chiar iti zic vreo doua daca indraznesti sa le lasi ceva gen 1-2 lei peste. Dar le-as lasa si bacsis ca nu-s asa zgarcita, daca ar lua-o pe unde trebuie.

  2. Se pare ca prin Realitatea aveti probleme mari cu taximetristii:) Dalia este exasperata de tupeul lor, iar Carmen tocmai ce a platit azi de trei ori mai mult pe o cursa pana in redactie:) Tind sa cred ca sunt niste taximetristi care stau la panda la iesirea din redactie:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
14 − 10 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.