roblogfest 2009

Am urmarit roblogfest la editiile anterioare de pe margine. Am intrat pe nominalizati, am citit bloguri noi, am aflat de unul, de altul. Acum ca mi-am gasit si eu un loc’shor unde scriu ce-mi trece prin cap, iar unii mai intra si citesc, de ce sa nu ma bag si eu laolalta cu blogosfera? Ei, motive s-ar gasi, dar imi place ideea unei astfel de competitii. Tot ce va rog este sa nu ma votati. Va rog frumos sa nu ma votati! Ca dup-aia mi se urca faima la cap si-o sa scriu pe banda numai articole de 2 randuri. 😀 Daca totusi aveti incredere in puterea mea de a-mi stapani facultatile mintale:

VOTEZI la roblogfest 2009

Nota: Articolele de 2 randuri pot spune mai mult decat cele de 20, evident. 😀
Nota 2: Important – Votarea incepe pe 25 februarie, pana atunci se fac doar inscrieri.

0 Comments on “roblogfest 2009”

  1. Pe blog se scriu articole? Cool… Oricum, bine ca ai facut precizarea ca textele de doua randuri pot spune etc…

    Eu, daca as avea blogul meu, as scrie urmatoarele doua randuri: La sfarsit, descoperim ca suntem niste victime ale uitarii de sine urbane.

    Moment in care in capetele cititorior blogului creste intrebarea clasica, din scoala generala: ce a vrut sa spuna autorul? Unii chiar vor comenta textul de doau randuri, il vor gasi genial sau idiot. Asta spre amuzamentul autorului. El, saracu’, n-a vrut sa spuna nimic, cuvintele astea i s-au nazarit prin cap la Carrefour, sub amenintarea „Stimati clienti, va reamintim ca la ora 22.00 magazinul nostru se va inchide. Va multumim pentru alegerea facuta si va dorim o seara buna in continuare”. In fine, bine ca se dadusera toate blogurile (am intarziat prea mult la raftul cu dulciuri) si n-am mai apucat sa-mi cumpar si eu unul.

    http://www.youtube.com/watch?v=PpX4fJsiS1U

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
25 + 22 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.