Barbatii sunt de vina pentru criza

Istorici, psihologi si sociologi au ajuns la o concluzie deja bine impamantenita in randul femeilor: „Barbatii e porci in calduri!” Asta zice un studiu cu acte in regula pe care l-am gasit in Live Science.

De ce porci? Pentru ca domnisorii si domnii consuma prea mult. De ce consuma prea mult? Ca sa se imperecheze. Simplu, nu? Daca in trecut barbatii erau apreciati pentru vanatul si recoltele pe care le aduceau acasa, lucrurile au evoluat. Acum, ei incearca sa impresioneze prin etalarea puterii financiare in fata femeilor. Se pare ca cei care consuma cel si cel mai mult sunt barbatii cu un numar ridicat de partenere sexuale in trecut, care doresc sa mentina acest numar ridicat. Si daca o iei de la zero, iti dai seama, trebuie sa impresionezi serios! Si ei nu consuma numai salariul lunar, ci suprasolicita si cardurile de credit&co. Rezultatul? O societate bazata pe consumul excesiv si oameni indatorati.

Studiul a aratat ca femeile nu consuma in functie de numarul fostilor si viitorilor parteneri sexuali. (sic!) Poate veti spune ca femeile se folosesc de banii barbatilor si de fapt ele sunt cele care consuma. Dar cu ce scop le lasa barbatii sa zburde precum caprioarele prin magazine? Ca sa se… imperecheze.

As mai adauga la aceste concluzii faptul ca majoritatea covarsitoare a posturilor de conducere din marile companii, dar si a marilor si micilor guverne sunt ocupate de barbati. Deci sunt de vina si la nivel micro si la nivel macro. I rest my case! 😀

0 Comments on “Barbatii sunt de vina pentru criza”

  1. Au si femeile partea lor de vina 🙂
    Daca un barbat are o situatie financiara solida, e perceput ca o partida buna de majoritatea femeilor. Ca sa simplific lucrurile, o sa le impart in 2 categorii:
    – cele care zburda precum caprioarele in magazine si se imperecheaza la schimb. Pentru ele tipul = zero daca nu le poate sustine stilul de viata in mod constant.
    – cele care cauta stabilitate si nu pot fi considerate materialiste, dar incep sa zburde prin magazine precum caprioarele ca sa aiba o nunta de vis, o casa de vis, jucarii si haine scumpe pentru copii, etc.

    Ar mai exista o categorie restransa de femei care pot trai fara protectia financiara a unui barbat. Sunt cele mai normale, din punctul meu de vedere, pentru ca vor sa vada cum evolueaza relatia si nu au pretentii gen „imi cumperi aia” sau „eu vreau sa ma marit” in prima luna.

    Eu sunt nostalgic dupa perioada studentiei, cand nu aveai bani si stiai clar ca daca o tipa te accepta, te place asa cum estii. Acum se intampla prea des ca ea sa intrebe de salariul lui pana in a treia intalnire. Si se mai zice ca barbatii sunt porci pentru ca nu au nicio problema cu sexul la primele intalniri.

    P.S. Fii sincera.. sigur nu era EVZ, care facea trimitere la Live Science? 😛

  2. destul de corect studiul, dar numai pana la un punct. la un moment dat, a consuma devine un mode de viata, nu-ti trebuie, dar cumperi, fata e de multa vreme impresionata, alta nu-ti trebuie, dar continui sa cumperi, acum e vorba de statut social si alte prostii…asa te trezesti cu sifonierul plin de haine, pantofi mai ceva decat in sex and the city si parfumuri cat sa aisguri vreo doua saptamani un aer placut respirabil in toate autobuzele ratb. o seara frumoasa

    http://www.youtube.com/watch?v=-BPz9SqYxmE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
7 + 30 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.