O masina de buzunar, va rog!

Astept ziua in care luminatele minti ale stiintei mondiale vor dezvolta masina de buzunar. Sa ajung cu ea in fata blocului, sa apas pe un buton si sa se reduca la dimensiunile unui bagaj de mana, ce incape in lift si in holul garsonierei. Oricum, e mai probabil sa se ajunga la asta inainte sa se construiasca mai multe locuri de parcare in Bucuresti. Ce zic eu „mai multe”? Locuri de parcare, pur si simplu. Pentru ca acum toate masinile sunt urcate pe trotuare, pe spatii verzi, pe linii de tramvai dezafectate (sau nu), in jurul copacilor, chiar si in copaci daca esti sofer destul de bun. Oriunde e un spatiu, e o masina.

Si in jurul fiecarei masini sunt 2-3 caini comunitari gata sa te inhate. Dar asta e deja alta problema ce nu va fi rezolvata vreodata, asa ca mi-as dori si un costum anti-caini, prin care sa nu poata trece coltii flamanzi si care, eventual, sa emita ultrasunete sau ce ii supara pe ei la urechi.

Ma duc sa-i scriu lui Mos Craciun, poate pana la anul mi se indeplinesc dorintele.

0 Comments on “O masina de buzunar, va rog!”

  1. draga mosule sunt dani din sacele am 14 ani si asi vrea de la tine un telefon nokia N95 si pentru fratele meu andrei asi vrea un gip cu radiocomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
24 + 27 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.