Of, m-a spamat

Ma simt folosita! Ce sunt eu? O pagina de net oarecare, o bucata de php?? :((

Sa va povestesc. Am primit un pingback de la amabilul domn Mircea Popescu, blogul sau numindu-se Trilema. Ei bine, mie mi-a creat initial o Dilema. Nu prea am inteles ce vroia prietenu’ sa zica acolo, dar m-a flatat cu fraza „Citeam deci deunazi pe un foarte interesant blog o chestie foarte interesanta”. In rest, chestii fara cap si coada, mai-mai sa iau pixul si foaia sa impart in idei sa inteleg.

Daaaaaaar, era spam dragii mei. Cel putin asa mi s-a explicat, ca eu is mica si nestiutoare si fata si blonda, deci va dati seama ca nu ma ducea gandul la chestii de astea obscene si necurate precum spamul. Eu credeam ca i-a placut ce-am scris :((.

Pingbackul respectiv se gaseste si pe alte bloguri. Imi pare rau sa va dezamagesc, dar pe Mircea Popescu il doare in cot de cum si ce scrieti.

Pagina unde sunt linkata are ca data de publicate 31 ianuarie, desi pinkgbackul e la un post de pe 9 februarie, daca dau click pe titlu linkul catre pagina mea se transforma in link catre google, iar postul lui nu apare nicaieri pe prima pagina. Practic, oamenii intra de la mine si de la altii din comentarii la el, fara ca el sa scrie ceva coerent in postul ala sau sa ne trimita inapoi vreun vizitator. Iata si pagina pentru curiosi.

Poate stiati de metoda asta de spam, eu nu. Vreau doar sa-i transmit lui Mircea ca nu-i frumos sa creeze iluzii false unei fete naive (oftat). 😀

0 Comments on “Of, m-a spamat”

  1. Tocmai i-ai facut reclama, adica exact ce urmarea. 😀

    Anyway, mie mi s-a parut ingenioasa metoda de spam.. exact din motivul pe care l-ai mentionat si tu: ca baga lumea in ceata si lasa impresia ca i-a placut ce-a citit in articolele respective. Daca as face spam, probabil asa as proceda si eu.

    A mai folosit o tactica neortodoxa pentru generat trafic cand a scris un articol despre „m*iste”, a pus si poze porno pe blog, l-a jignit si pe zoso (l-a poreclit prima sau cea mai mare „m*ista” [ceva de genu’]), pentru ca apare pe locul 1 pe google la cautarea dupa termenul asta.
    Iar apoi a mai scris un articol, revoltat ca apare pe locul 6 la search dupa „m*iste”.

    In felul asta l-a atacat pe zoso (metoda de promovare) si si-a asigurat trafic de pe google, dar in acelasi timp s-a dezis de ce facea zoso. Muhaha, evil.

  2. @ Catalin Nu prea ma intereseaza ca i-am facut reclama sau ca intra cineva de la mine la el. Sa-i fie de bine! 😀 Daca asa-si doreste omul sa fie cunoscut, asa sa fie.

  3. @ Razvan N-o sa scriu, asta a fost doar povestea unei deziluzii. :))

    @ Mircea Popescu Ne distram mai Mircea, ca doar oameni suntem. 🙂

  4. mi se pare furt…
    m-a „ars” si pe mine. initial mi l-a detectat Askimet ca spam, dar am zis ca e prost Askimet… l-am scos din spam si mi-am pierdut vreo 20 de minute din viata incercand sa gasesc pe „blog”-ul lui articolul in care ma cita.
    numa’ bine domnu’ popescu va dedic versurile cuprinse intre minutul 2:10 – 2:17

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
17 + 22 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.