Sector 3 se crede New York

Si bine face. Daca am scris una neagra despre Primaria sectorului in care stau, a venit timpul sa scriu si una alba – sau pastel.

Am gasit azi in cutia postala o epistola de la stimatul R. Negoita si stimata Primarie a Sectorului 3. Cineva acolo a lucrat un pic la branding. Si miroase si a marketing. Plicul arboreaza ceea ce pare a fi un nou logo al Primariei, copie fidela a brandului I *inimioara* New York. Nu stiu ce-or intelege babutele din bloc din „I love sector 3”, dar macar avem un mesaj vizual pozitiv. (Cineva a invatat de la domnu’ Iohannis. Numa’ spun.)

sector 3

Iaca, frumos colorat, cu un soare care parjoleste niste blocuri (tot de prin New York, ca una seamana cu Empire State si alta cu ceva ce sigur n-am vazut prin Dristor). Dar e simpatic, parol ca nu sunt carcotasa! Cineva se straduieste sa faca ceva – sper doar ca nu pe bani publici foarte multi, ca atunci chiar as insista pe nitica originalitate si niste ilustratii mai de la noi din cartier.

Asa. Dar stati ca n-ati vazut scrisoarea. In patru puncte sunt descrise o serie de probleme din 2014, iar in alte 10, realizarile. Si-acu’ i-acu: 15 puncte de „Ce vom face in 2015”. Scurt si la obiect, asa cum place ochiului cititor de internet cu atentia limitata. V-am spus ca miroase a marketing.

Bordura peste copacel, dom’ primar ma anunta ca se va pastra taxa zero pentru gunoiul menajer. Nu inteleg exact cum, dar stiu ca la Suceava se plateste 60 lei/persoana/an, asa ca sunt multumita. Cica va fi wi-fi in toate parcurile din sector, se vor pune cismele in IOR ceea ce ma bucura ca pe-acolo alerg, noi locuinte sociale, noi crese, un spital, reabilitari si tot asa.

Deci se poate ca o primarie sa comunice frumos cu cetatenii. Se poate ca o administratie publica sa incerce sa fie mai user-friendly. Aplaud si sper la o continuare si perfectionare a eforturilor.

One Comment on “Sector 3 se crede New York”

  1. Veta de la etajul 4 mă întreba zilele trecute ce mama naibii de si-a schimbat Primăria numele din primărie în love… 🙂 A obținut exact invers de ce vroia. Acum Veta face petiție către numele cu love nu mai face către primărie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
7 + 18 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.