Ciudatenia mea inchipuita

Catalin ma provoaca la un exercitiu de egocentrism, zice el. Sa spun zece lucruri ciudate despre mine. In ziua de azi, mi se pare ca toti vrem sa fim ciudati, din dorinta de a ne rupe cumva de multime. Nu sunt ca tine, I’m a freak, I’m fucked up! No you’re not! Toti avem micile noastre ciudatenii si daca ciudateniile tale nu includ placerea de a omori capre cu toporul in noptile cu luna plina, nu esti mai ciudat decat ceilalti oameni. Imi pare rau, dar toti suntem unici, la fel ca toti ceilalti. Un articol care mi-a placut pe tema unicitatii, la Dojo.

Revenind insa la tema mea pentru acasa, trebuie sa scormonesc dupa zece mostre de ciudatenie. Greu, pentru ca eu sunt obisnuita cu mine si ce fac nu mi se pare ciudat. Logic, nu? 🙂 Bazandu-ma totusi pe reactiile altora la ce fac sau spun eu, sa zicem ca as putea face o lista cu asa-zisele „ciudatenii”.

1. Visez tot timpul si in general vise urate sau agitate. Am avut si vise premonitice, prietenii stiu mai multe. 🙂
2. Cei mai multi oameni mi se par mai scunzi decat mine. Daca n-ai cu 20 de cm deasupra capului meu, imi va fi greu sa-mi dau seama ca esti mai intalt/inalta.
3. Mananc cam orice e comestibil. Si pielita de la pui sau spuma de la lapte mi se par delicioase, nu stiu cum pot altii sa se strambe la ele! 😀 A, si pun smantana cam in orice mancare.
4. Ocolesc toate galetile goale pe o raza de 100 de metri.
5. Dorm ziua, oricand, oriunde. Noaptea stau de veghe. 😀
6. Putine lucruri ma scarbesc. Nu stiu daca e ciudat, dar am un „stomac tare” la capitolul asta. Mi s-a spus ca e ciudat. 🙂
7. Suport extrem de bine caldura. Vara, pe canicula, dorm invelita si pot sa numar pe degete datile in care „am murit de cald”.
8. Am de fapt 19 ani.
9. Sunt inconjurata de ziduri groase si alunecoase.
10. Nu mai stiu, pana mea, sunt normala! 😀

Pfff, ce greu a fost. Sa sufere si altii, ca atunci cand la interviu ti se cere sa spui trei defecte. Pasez leapsa lui Camil, lui Mircea si unui sucevean recent descoperit, Artistu.

Pentru cei care ma cunosc, am omis ceva? 😀

0 Comments on “Ciudatenia mea inchipuita”

  1. PS. eu nu te cunosc atat de bine, dar as spune ca esti o fire sensibila intr-un invelis de gheata. Na, acuma nu stiu daca lucrul asta poate fi catalogat drept ciudat.. 🙂

  2. @Catalin la 4, well, e o superstitie ca daca imi iese in cale o galeata goala am ghinion. asa ca le ocolesc cat pot de mult, e mai greu in baia de la munca unde sunt tot timpul galeti mai pline sau… nu. :-S
    PS camil a punctat bine. 😉

    @camil that was fast. hope u enjoyed it :). si la ultimul comentariu, da, ai dreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
22 + 7 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.