New Moon. The movie. My review

Am vazut in seara asta The Twilight Saga: New Moon (2009). Nu va repeziti la pagina de about, va spun eu, am 25 de ani si da, totusi am fost la cinema la filmul asta. Asta dupa ce-am citit cele 4 carti. Nu sunt extraordinare, daca se oprea Stephenie Meyer dupa prima carte era o chestie destul de buna. Dar sunt citibile, merg repede, lectura de vacanta ideala. Vacanta dintre clasa a 9-a si a 10-a. Revenind la film. E prin excelenta pentru fete. E plin de baieti la bustul gol care au ce arata. Ca sa ma explic, la un moment dat unul dintre protagonisti (Jacob pentru cunoscatori) isi da tricoul jos. Toata sala a oftat. Un oftat zgomotos, care a rasunat. Apoi s-a ras vreo 5 minute pe faza asta. Cateva scene usor emotionante si o actiune imprevizibila pentru cine nu a lecturat scenariul dinainte.

Iar finalul! Of, finalul. Prost ales. Brusc si ciudat. Adica ciudat spre lame, incercand cu disperare sa va aduca la cinema si la Twilight 3.

Daca primul Twilight nu v-a impresionat, nu va chinuiti sa-l vedeti pe asta. Daca v-a impresionat pana la lacrimi, merge. A se vedea exclusiv in compania fetelor, ca sa va puteti concentra la film si nu la comentariile rautacioase. 😀

0 Comments on “New Moon. The movie. My review”

  1. Lol. Eu am vazut Twilight in Birmingham toamna asta…publicul de aici nu a reactionat la pectoralii lui Jacob, in schimb a fost un oftat unanim (urmat de râsete, evident) la final, cand Edward o cere in casatorie in mijlocul padurii…the end.

  2. @adrian la noi finalul a avut o primire mult mai seaca. niciun zgomot, doar oameni care incepeau sa se ridice de pe scaune. deh, romanii-s mai cinici presupun. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
17 + 24 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.