Ce face Basescu?

Discursul de azi a lui Basescu a semanat cu anuntarea premiilor Oscar. A taraganat cat a putut anuntarea numelui si intr-un final the winner is… Liviu Negoita, primar sector 3, ales si reales cu voturi destul de multe (spre 80%). Si in public privirile dezamagite ale perdantilor, adica noi toti. Oricat de „bun gospodar” ar fi  Nego, oricat de popular ar fi in sectorul 3… Sa vii in fata tarii si sa propui un premier  care stii foarte bine ca nu va trece de Parlament este o bataie de joc pe fata. FMI zice ca  nu mai discuta cu noi pana nu avem un guvern stabil. Stam asa fara guvern ca ultima republica  bananiera, pentru ca in lupta de interese nu lasa niciunul de la el.

Basescu chiar vrea pe bune sa castige alegerile? Mie mi se pare ca isi face anticampanie, in plina campanie electorala. Something stinks…

0 Comments on “Ce face Basescu?”

  1. Este pt. a doua oara cand face asta. Nego e un neg care nu o mai duce asa bine din multe puncte de vedere. O sa ma rezum decat la sustinerea populara: PD sector 3 care isi face fiecare campanie pe spatele mandrului primar a scazut de la 75% la locale la 30% la europarlamentare si sunt semne ca o sa scada si acum. Frica lu’ Basescu nu e ca nu are cum sa faca un Guvern, ci ca nu cumva sa fie ales un Guvern pana la alegeri.

  2. Sabina eu zic sa nu disperam:). Nu o sa reintram in dictatura asa cum ne ameninta anumite antene, granitele nu se vor inchide, eu, tu, ondina, leti nu vom da faliment daca Negoita nu va iesi premier… Apropo mi-a placut blogul de mai sus care e oarecum in contradictie cu acesta.
    Zici ca e bataie de joc, dar fata de cine? Consideri o bataie de joc faptul ca nu pupa mana noii coalitii? ca nu pica in genunchi la infratirea PRM-UDMR (vezi momentul suspendarii), sau PNL-PSD-PC (care se iubesc de 4 ani). Sincer prefer tot circul asta decat sa zica ca a fost invins de securitate si ca apoi vadim sa pozeze in eroul salvator din turul doi.
    Si banii de la FMI, dacat sa se plateasca salariile nesimtite ale unor bugetari sau pensiile parlamentarilor prefer sa nu mai vina.
    Ce zic cei care mimeaza bunul simt in campanie? Votantii lui basescu sunt ” tigani, betivi si prostituate”, Tismaneanu, Liiceanu, Patapievici, Cartarescu sunt mafiotii, impostori, slugi ale lui Basescu, vad ca si Negoita nu mai e om e neg pt ca e portocaliu probabil:). Un prezentator tv simte chiar nevoia sa il invete in direct pe Patapievi cuvinte din dex gen ampula. Oameni ca ei ma fac sa cred ca Basescu face bine, chiar foarte bine.

  3. Bataie de joc la adresa tuturor. Pentru ca tin tara fara guvern. Nu mai stiu, care e bun si care e rau. Nu pot lua apararea nimanui pentru ca toti au bubele lor. Putem intra intr-un milion de detalii la faza asta, il putem apara pe Basescu si-l putem blama dintr-o gramada de unghiuri.

    Poate ca ce am scris eu mai sus a fost o impresie de moment, dar una pe care o are probabil foarte multa lume. De fapt, ideea de la care pornisem, dar care a devenit colaterala in text pana la urma, e ce face Basescu? In sensul campaniei electorale. Te-a convins pe tine prin ceea ce numesti tu „neingenuncherea in fata noii coalitii” sa-l votezi din nou? Mi-e greu sa cred ca „el grande comandante” nu are o strategie puternica… Sa fie asta? Nu m-am predat in fata psd pnl udmr prm? Slabut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
1 + 1 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.