Deci Madonna

Romanii sunt speciali. Pai baaaai, la noi a fost Michael. De doua ori! Sa te duci la Madonna dupa Michael e ca si cum ai bea o bere Suceava dupa Leffe. Gen. Nooo?

Romanii sunt si nesimtiti. Dar sunt nesimtiti cand li se permite. Acu’ daca doamna diva n-a reusit sa impuna suficient respect, she got boo’d. Ca Michael ne-a zis si el „It’s black… it’s white”. Da’ el o fo’ asa de simpatic mititelu’ ca noi am cantat la unison „yeah yeah yeah”. Apropo, stiati ca incepand de ieri in Herastrau exista o alee care se numeste „Michael Jackson”? „Sa iesim cu copiii la plimare pe ea”, a zis o colega. „Ha, ha”, am ras eu, desi io pe Michael il cred ca era saracu’ cuminte si inocent.

Revenind, ca altundeva vroiam sa ajung. Si anume la un articol din presa bulgara. Ei, uite! Daca la ei nu numai ca n-a fost Michael, dar n-a fost decat Metallica acum vreo 10 ani, bulgarii sunt EXTAZIATI! Atat de extaziati, incat au impresia ca spectacolul Madonnei i-a scos din perioada de tranzitie post-comunista. Permiteti-mi sa loooooolzzzz! Stai ma, ca poate oamenii au argumente. Sa citam:

„As ridiculous as this may sound (noooo, crezi?), the fact of the matter is that this is not just: A) Madonna’s first ever concert in Bulgaria; B) the largest concert to ever take place on Bulgarian soil; C) an absolutely amazing show of music, dance, and light; D) all of the above… It is: E) a lot more than all that.”

Mai citit voi daca sunteti curiosi. Si e un articol de pe o agentie, Sofia News Agency, nu de pe un blog.

Acu’, rade ciob de oala sparta. Dar macar ieri s-au facut vreo 2 flash moburi cu adevarat misto in Bucuresti. Unul la Romana si altul la Plaza. Tot Michael ne salveaza! 😀

0 Comments on “Deci Madonna”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
21 − 21 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.