preotii se iau dupa turma

Isterie nationala la cererile salariale! Profesori, functionari publici, personalul medical si nu in ultimul rand, doamnelor, domnilor si Dumnezeu, preotii! Acestia din urma s-au gandit sa nu mai conduca turma, temporar, ci sa se ia dupa ea. Ca e profitabil. Preotii vor salarii la nivelul profesorilor preuniversitari.

Ca o persoana care nu se duce la biserica, care nu beneficiaza de serviciile preotilor si care a vazut ca daca intra-devar ai nevoie de unul pentru un eveniment mai fericit sau mai nefericit din viata ta trebuie sa scoti din buzunar o caruta de bani, nu sunt de acord ca parte din ceea ce dau la buget sa se duca in buzunarul clerului.

Hai sa mergem intr-un cimitir intr-o sambata. Un preot cu vreo 2-3 pe langa el va alerga grabit de la un mormat la altul, facand pomeniri sau ce fac ei acolo, de cateva minute, si luandu-si partea de la familia indurerata. De fapt, de ce incerc eu sa demonstrez ceea ce e bine stiut? Preotii au bani, o gramada de bani, case si masini ultimul racnet. Poate ma insel? Va rog sa ma contraziceti.

Sa ne gandim la preotii tineri, la inceput de drum? Cu totii la inceput de drum avem salarii mici. C’est la f***in’ vie!

Vor trece si alegerile, isteria se va calma. Pluseaza si oamenii acum pe ultima suta, ca toti sunt cu dare la punga in campania electorala. Si daca n-au bani in punga, au un sac imens cu promisiuni. Iar Tariceanu oricum nu mai avea sperante sa castige mare lucru la alegerile din noiembrie isi permite sa fie bitchy si sa zica: n-am cu ce, ma, n-am cu ce! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
14 + 21 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.