Eu votez cu PNG

Vreau ca Becali sa mearga la Parlamentul European pentru ca:
1) Ma gandesc ca fiind mai mult plecat din tara, o sa-l vad mai putin la TV.
2) N-o sa-l bage nimeni in seama acolo (in sfarsit!), politicienii sunt mult prea „copti” si ocupati pentru a asculta bababeratiile lui.
3) Programul electoral al PNG spune ca vor sustine marcile traditionale romanesti in UE, chestie care imi suna mai rezonabil si productiv decat „o sa marim pensiile la nivelul celor din Uniune” sau „vom reduce saracia”, bla bla.

Tu cu cine votezi la europarlamentare si de ce?

5 Comments on “Eu votez cu PNG”

  1. eu votez cu PIN. Nu stiu mai nimic despre ei da am vazut-o pe lavinia sandru de vreo 2 ori si avea darul de a nu vorbi prostii si de a fi directa.

  2. Eu m-am decis,

    Nu votez cu PSD(PSDR, FSN si cum il mai cheama din 90 incoace) pentru mizeriile facute de bunicuta la revolutie si mineriade. Tot jegul pe care il traim acuma i se datoreaza
    Nu votez cu PNL, desi il simpatizam in trecut, pentru ca Tariceanu e prost, Orban e smecher si Olteanu retard.
    Nu votez cu PNG. Decat sa ajunga un cioban sa ma reprezinte in europa mai bine prefer o satra de tigani campata in fata parlamentului.
    Nu votez cu PC petru ca Voiculescu e un securist obosit.
    Nu votez cu partide de buzunar (gen PIN, Partidul verde, partidul pensionarilor, PNTcd) care nu au sanse sa intre in parlament, pentru ca votul meu sa nu ajunga la partidele mai sus mentionate.

    Concluzia? Long live the president!!!!!!

  3. Ma declar de acord cu dnul Ka ( nu credeam sa spun asta vreodata 🙂 ) desi foloseste excesiv parti ale corpului in argumentatii, substanta e corecta si asta conteaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
19 − 14 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.